Representatief

Een goede verlichting in uw winkel kan het verschil maken of een klant naar binnen gaat of doorloopt. Een winkel die te donker, of juiste te fel verlicht is zal niet aantrekkelijk zijn om gezellig door heen te lopen. Knipperende of defecte lampen geven een onrustig beeld. Juist daarom is het belangrijk om het onderhoud van de verlichting op peil te houden. Schermer Licht & Service kan dit voor u uitvoeren.

Juiste lichtkleur

Wij kunnen u adviseren over het gebruik van de juiste lampen. Bijvoorbeeld een daglichtkleur om kleding aan te lichten. Wij leveren ook lampen en armaturen van Bäro, deze zijn geschikt voor de verswinkels zoals de slagerij, bakkerij en vishandel. Voor elk product kan Bäro de juiste lichtkleur leveren. Wij verzorgen ook het onderhoud aan gevelverlichting en reclameborden.

Afvoer oude lampen

Als u het onderhoud door Schermer Licht & Service laat uitvoeren is het op voorraad houden van lampen niet meer nodig, wij zorgen voor een verantwoorde afvoer van de oude lampen en u beschikt over een optimale winkelverlichting met de juiste uitstraling.